Wandtegels en vloertegels

Mooie tegels op de wand of vloer van uw woning geeft direct een fijne sfeer aan uw woning. Of u nu gaat voor een tegel met de afmeting 60 x 60, 30 x 60 of een van de andere beschikbare formaten, een tegel is persoonlijk en geeft dus ook voor u een eigen gewenste karakter aan uw woning.

In onze tegelshowroom hebben wij diverse wandtegels en vloertegels tentoongesteld, waardoor u op uw gemak en in alle rust de perfecte tegel kunt uitzoeken die naadloos aansluit bij uw wensen. Elke tegel heeft namelijk een eigen unieke eigenschap en een eigen karakter, en die is het beste op te merken wanneer je deze in onze tegelshowroom komt bekijken.

De wandtegels en tegelvloeren staan in onze showroom in diverse legverbanden, waardoor deze uitgebreide collectie met verschillende tegels ervoor zorgen dat er altijd wel iets voor u bij zit.

 

Keramische tegels

Het unieke aan onze showroom gevuld met tegels is dat wij deze speciaal voor u ruim en overzichtelijk is ingedeeld. Op deze manier kunt u op uw gemak de hoogwaardige tegels en overige producten bekijken.

Heeft u meer dan één tegel gezien en kunt u uiteindelijk geen keuze maken? Geen probleem, u mag van ons een monstertegel mee naar huis nemen zodat u rustig kunt kijken en eventueel in uw huis vergelijken welke tegel het beste bij u past.

Wij bellen u

Wij nemen graag de tijd voor u! Vrijblijvend advies of een afspraak maken? Laat het ons weten:


Direct geholpen worden? Bel ons!
0321 - 32 54 95

Keramische Tegels

inspiratie